home

Complex turistic Puiu-Somesul Rece
Sezonul turistic 2018 a inceput. Va invitam sa faceti rezervari prin email la adresa: luciatarcea@gmail.com sau telefonic: 074.4499.454-Locurile sunt limitate. Oferte de pret doar pana in luna martie 2018.

Tabere de tineret-Tabere crestine

Solutii de petrecere a timpului liber.
Din luna martie 2018- Va oferim posibilitatea de a organiza
Cantonemente Sportive in cadrul Complexului Turistic Puiu Antrenamente sportive pe terenurile de sport amenajate in cadrul Complexului Turistic Puiu
a
NOU-Cantonamente Sportive In cadrul Complexului va oferim posibilitatea organizarii cantonamentelor sportive. Avand conditii ideale: terenuri sportive, cazare in conditii deosebite, liniste, aerul curat de la munte.
Gazduim tabere de copii sau de tineret
.
Grupuri cu tematica sportiva, muzica, matematica, limbi straine.
In general primim grupuri care au organizatori si un program bine stabilit de dinainte. Tinerii pot practica sporturile lor favorite pe cele 3 terenuri sportive, puse la dispozitie de complexul nostru turistic. Functionam pe toata perioada anului. In fiecare anotimp avem atractii turistice si activitati specifice taberelor.Sala de activitati va sta la dispozitie pentru conferinte, intalniri oficiale cu oameni de afaceri sau prezentari multimedia.

Variante multiple de cazare

Datorita posibilitatilor multiple de cazare, avem posibilitatea sa va satisfacem cele mai sofisticate cerinte. Grupurile organizate, pot beneficia de cazare, in functie de componenta grupului. more...


Harta somesul rece-Cabana lui puiu
   
Locatia Complexului -Pentru marirea hartii dati Click pe imagine
   
 
Copyright © Complex Turistic Puiu
designed by Vitronic
Home | Despre noi | Aventura | Partneri | Galeria Foto | Programe | News | Contact